Verzendmethode

Gratis verzending vanaf €35,- voor Nederlandse adressen. Bij een kleiner bestelbedrag zijn de verzendkosten zijn voor de klant, mits er geen speciale verzendactie loopt.


Retouren


Niet tevreden? Geen enkele probleem! Laat het ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat u het product wilt retourneren en/of vervangen: dat kan met een e-mail naar
[email protected] onder vermelding van je naam en het ordernummer. Het product dient ook binnen 14 dagen naar ons verzonden te zijn, in originele staat. Ons adres is:

Groeikruid
Witte Vlinderweg 9-B
1521 PS Wormerveer
 
Na ontvangst van het product/bestelling, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retour verzenden voor de rekening van de klant zijn.

Waterkefir-cultuur-garantie

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten ook tevreden klanten zijn. De waterkefir cultuur (vol levende bacteriën en gisten) kunnen het door bijvoorbeeld door een flinke vertraging in de verzending, een hittegolf of verkeerde omgang het minder goed doen. Merk je dat de cultuur niet goed ruikt of niet actief waterkefir drank maakt? Laat het ons weten via [email protected] en we sturen je binnen 31 dagen na ontvangst kosteloos een nieuwe set waterkefirkorrels toe

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.