Een uniek (kerst)cadeau voor je collega’s, zakelijke relatie of vaste klanten?

Dat gaan we van A tot Z voor je regelen! We helpen je graag met het samenstellen en ontwerpen van een mooie set, passend bij jouw wensen en budget. Zo kun je je collega’s, relaties en klanten verrassen met een 100% natuurlijke geurkaars, aroma diffuser blends, roomsprays en meer: speciaal ontwikkeld voor jouw merk. Wij werken met de beste kwaliteit plantaardige ingrediënten en hebben een passie voor natuurlijke geur en plantenkracht!

 

Laten we samen iets moois creëren, neem nu contact op !

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Het relatiegeschenk creatie proces van idee naar eindresultaat

  1. Let’s talk: We plannen online of offline een gesprek in. Wat zijn je ideeën, behoeften en wensen?
  2. Productontwikkeling: Je kunt kiezen uit ons bestaande assortiment, of we ontwikkelen een uniek, op maat gemaakt product voor jouw merk. Natuurlijk zullen we een sample toesturen voor feedback.
  3. Labelontwerp: We gebruiken jouw logo en huisstijl voor de etiketten. Uiteraard kun je ook zelf een ontwerp opsturen.
  4. Eindresultaat: Wij zorgen voor het vullen, printen, verpakken en (optioneel) productfotografie. Je ontvangt je private label product dus kant-en-klaar!

  Oplage & prijs

  De minimale afname voor private label is een kleine oplage van 25 stuks, waardoor je zonder hoge opstartkosten kunt beginnen met je eigen productlijn. We bieden korting op grotere volumes. Aangezien de prijs afhankelijk is van het producttype, de grootte, de formulering en de ingrediënten; neem contact met ons op ([email protected]) om een prijsindicatie te ontvangen.

  Contact

  Sabine van der Plas

  Telefoon: 0621902138
  [email protected]

  Witte Vlinderweg 9B, 1521PS Wormerveer
  Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 (op afspraak)

  Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.