Medische disclaimer

De inhoud op de website en sociale media van Groeikruid heeft als doel kennisgeving over de werking van, de toepassingen van, fysieke en mentale ondersteuning door en botanische informatie over plantaardige producten en ingrediënten. De informatie is uitdrukkelijk niet bedoeld als medisch advies, zelfdiagnose of behandeling, en dient niet als vervanging van professionele medische zorg. Bij zorgen over de gezondheid of ziekte wordt aangeraden tijdig een arts of andere medisch deskundige te raadplegen.

Het is belangrijk de veiligheidsvoorschriften te lezen over het veilige gebruik van etherische oliën. Groeikruid is geenszins aansprakelijk het onjuist gebruik van de producten en informatie.

Content disclaimer

Alle inhoud, evenals de prijzen van producten, op deze website is onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden en er wordt geen aansprakelijkheid voor aanvaard.

De inhoud op deze website, inbegrepen maar niet uitsluitend de Groeikruid handelsnaam en logo’s, afbeeldingen en teksten, worden beschermd door het auteurs- en merkenrecht. Deze kunnen niet zonder voorafgaande toestemming van Groeikruid gebruikt worden.

Groeikruid is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van andere websites waarnaar verwijzen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink) wordt.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.