Je eigen kaarsen laten maken

Wil je een geurkaars onder je eigen merk op de markt brengen? Of ben je op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk, of een tof cadeau voor jouw evenement? 

Met onze private label geurkaarsen verzorgen wij het hele proces van A tot Z, op basis van jouw wensen. Van concept tot etiketten, van productontwikkeling tot afvullen.

Wij maken kwalitatieve geurkaarsen op ambachtelijke wijze, met natuurlijke ingrediënten en materialen zoals koolzaadwas, etherische oliën en een katoenen lont. Deze kaarsen branden schoon, ruiken heerlijk en creëren een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor private label kaarsen zonder geur.

We kunnen zowel kleine oplages (minimaal 25 stuks) als grotere aantallen leveren. 

Laten we samen iets moois creëren – neem nu contact op

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Ambacht en persoonlijke aandacht

  Met een grote passie voor geur en plantenkracht werken wij aan onze private label geurkaarsen. Dat leidt tot ambachtelijke kaarsen met bijzondere, natuurlijke geuren. Geurkaarsen die verfrissen, kalmeren en inspireren – en met heel veel plezier gebruikt zullen worden.

  Bij ons – Mahdi en Sabine – kun je een persoonlijke aanpak verwachten . We denken graag met je mee en vertalen jouw wensen naar mogelijkheden en een prachtig product. En we maken jouw kaarsen zelf met ons team in onze studio

  Natuurlijke, kwalitatieve materialen

  Kiezen voor Groeikruid betekent kaarsen laten maken met natuurlijke ingrediënten en de beste, recyclebare materialen.

  Groeikruid koolzaadwas voor geurkaarsen

  Europese koolzaadwas

  Jouw private label geurkaars verdient de beste was. Koolzaadwas is een hernieuwbaar,  non-toxic, vegan en natuurlijk product. Deze plantaardige was is niet alleen een hele ecologische keuze, maar brandt ook lang en schoon. Onze koolzaadwas komt uit Europa en is vrij van gmo.

  Natuurlijke geur voor kaarsen

  Natuurlijke geur

  Pure etherische olie is een 100% natuurlijk materiaal dat zorgt voor een mooie, subtiele geur en een positieve impact op het welzijn. We hebben een assortiment van meer dan 60 plantaardige geuren en blends! Wil je sterkere synthetische fragrance oils, dan kunnen we dat op aanvraag verzorgen.

  private label geurkaarsen in glazen pot

  Duurzame materialen

  Onze standaard verpakking is een mooi, kwalitatief amberglas potje met aluminium deksel. Deze materialen kunnen zowel hergebruikt als gerecycled worden, en worden geproduceerd in Europa (minder transport uitstoot). Er zijn uiteraard ook nog andere mogelijkheden zoals andere vormen en maten glas en keramiek.

  Welke mogelijkheden zijn er?

  Private label geurkaarsen laten maken

  Deze optie is perfect voor iedereen die een eigen product(lijn) op de markt wilt brengen, voor eigen merk of winkel. We ontwikkelen samen, op basis van jouw ideeën en wensen, een uniek product. Maar ook als je bijvoorbeeld een eigen praktijk of studio hebt en een therapeutische geurkaars wilt maken kun je bij ons terecht.

  Gepersonaliseerde kaars als relatiegeschenk

  Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor jouw klanten of werknemers? We kunnen onze bestaande geuren in een oplage met jouw tekst, logo en/of huisstijl maken. Wil je nog verdere personalisatie? Uiteraard kunnen we ook voor relatiegeschenken een unieke geur maken. Dit is ook een mooie optie voor cadeau’s voor evenementen en huwelijken.

  Kaarsen laten maken: van idee naar eindresultaat

  1. In gesprek: We plannen online of offline een gesprek in. Wat zijn je ideeën, behoeften en wensen?
  2. Productontwikkeling: Je kunt kiezen uit ons bestaande assortiment, of we ontwikkelen een uniek, op maat gemaakte geurkaars voor jouw merk. Hierin kun je zo betrokken zijn als je zelf wilt, of juist veel uit handen geven. Uiteraard ontvang je sample(s) voor feedback.
  3. Labelontwerp: We gebruiken jouw logo en huisstijl voor de etiketten. Uiteraard kun je ook zelf een ontwerp opsturen.
  4. Eindresultaat: Wij zorgen voor het vullen, printen, verpakken en (optioneel) productfotografie. Je ontvangt je private label geurkaarsen dus kant-en-klaar!

  Oplage & prijs

  De minimale afname voor private label kaarsen is een kleine oplage van 25 stuks, waardoor je zonder hoge opstartkosten een tof relatiegeschenk kunt laten maken of kunt beginnen met je eigen productlijn. We bieden korting op grotere volumes. Aangezien de prijs afhankelijk is van het producttype, de grootte, de formulering en de ingrediënten; neem contact met ons op ([email protected]) om een prijsindicatie te ontvangen. We horen graag van je!

  Contact

  Sabine van der Plas

  Telefoon: 0621902138
  [email protected]

  Witte Vlinderweg 9B, 1521PS Wormerveer
  Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 (op afspraak)

  Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.