Over ons

Welkom bij Groeikruid – jouw partner natuurlijke producten! We zijn een betrokken onderneming waar kwaliteit, welzijn van mens en dier, en de natuur centraal staan. Je kunt als consument en als bedrijf bij ons terecht voor 100% natuurlijke producten vol plantenkracht: aromatherapie blends, biologische huidverzorging, DIY pakketten, natuurlijke ingrediënten, kwalitatieve verpakkingen en meer.

Planten hebben op zoveel manieren een positieve impact op ons fysieke en mentale welzijn: van de stressverlagende werking van kamille en lavendel tot het vernieuwende gevoel van een boswandeling. Van de vreugde van het ontdekken van een geweldige geur tot de voedende eigenschappen van jojoba en avocado olie op huid en haar. Onze missie is om mensen te verbinden met de kracht van de natuur!

Daarom werken wij alleen met de beste, 100% natuurlijke ingrediënten. Biologisch afbreekbaar, vegan, zo veel mogelijk van biologische landbouw, en helemaal puur zonder synthetische toevoegingen. Deze waarden vind je in onze losse grondstoffen en prachtige blends en producten. Zoals bijvoorbeeld van ons eigen merk Marzou.

Deze bijzondere en krachtige grondstoffen uit de natuur verdienen kwalitatieve, veilige en duurzame verpakkingen. Zo kunnen we je helpen met een scala van hoogwaardige verpakkingsmaterialen vervaardigd in Europa: glazen flessen en potten, kindveilige en verzegelbare sluitingen, aluminium doppen, pipetten, spraypompjes, lotion- en oliepompen, zeepdispensers en meer.

Voor andere ondernemingen hebben wij ook een <<private label oplossing>> waarmee we je helpen een eigen (geur)productop de markt te brengen. Met onze expertise, creativiteit en persoonlijke aandacht kunnen we het hele proces van A tot Z voor je verzorgen, op basis van jouw wensen. Van idee tot etiketten, van productontwikkeling tot afvullen. 

Laten we samen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen met onze plantaardige producten en toegewijde service!

Contact informatie

Telefoonnummer: +31621902138
[email protected]

Witte Vlinderweg 9B, 1521PS Wormerveer

Bezoek alleen mogelijk op afspraak!

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.