Ons verhaal

Groeikruid

Groeikruid maakt het makkelijk en leuk om zelf aan de slag te gaan. Met de mooiste grondstoffen uit de natuur, natuurlijk! In onze webshop vind je startpakketten, herbruikbare verpakkingen en duurzame ingrediënten. Brouw je eigen bubbels voor een verfrissend waterkefir drankje, of natuurlijk voor je zelfgemaakte wasmiddel.

Wie zijn wij?

Groeikruid is gestart door ons, Mahdi en Sabine uit Amsterdam. We begonnen mei 2020 met de ontwikkeling van het brouw-je-eigen-waterkefir startpakket en noemden onze startup Kefir Tribe. Na een succesvolle lancering eind juni (en heel veel plezier in het ondernemen) besloten we vol voor onze missie te gaan: mensen inspireren om back to basics te gaan en zelf eigen fermentatie-, schoonmaak- en verzorgingsproducten te maken met natuurlijke, plantaardige grondstoffen.

Onze missie

We willen iedereen inspireren meer producten zelf te maken – zodat niet alleen de natuur kan groeien en bloeien, maar de mens ook!

Met liefde voor plant, dier en oceaan
Waarom zouden we chemische, vervuilende stoffen gebruiken als de natuur ook onze was kan doen? Door te kiezen voor biologische afbreekbare grondstoffen draag je bij aan een schonere oceaan. En doordat je deze thuis zelf maakt – met alleen plantaardige ingrediënten – bespaar je een hoop plastic verpakkingen en transport. Win-win-win-win voor het leven op onze planeet!

Plant-power! Natuurlijke smaak en aroma
Organische ingrediënten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou! Wij gaan alleen voor oliën en zepen die zacht voor jouw huid en kleding zijn. Versgebrouwen waterkefir is probiotisch, zit vol vitamines en op smaak gebracht met vers fruit en kruiden. Gezond en lekker!

Puur consumeren
Bewust consumeren is persoonlijke groei! Het zelf maken van producten leidt tot leergierigheid, bewustwording van de oorsprong en maak van producten, en draagt bij aan empowerment. Een millennial kan de was doen! 😉

Contact Us

Telefoon: 0031 6 21 90 21 38 (Werkdagen van 9 tot 17)
[email protected]

Witte Vlinderweg 9B, 1521 PS  Wormerveer, Netherlands

Bezoek alleen mogelijk op afspraak!

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.