Custom label relatie- en kerstgeschenk

Voor een plantaardig, lokaal en origineel cadeau ben je bij Groeikruid aan het juiste adres. Vanaf 10 stuks krijg je korting op onze gift boxes, maar we helpen je ook graag met het samenstellen van een mooie set passend bij jouw wensen en budget. Zo kun je zelfs je relaties en medewerkers verrassen met een geurkaars, diffuser blend of roomspray speciaal ontwikkeld voor jouw merk!

Stuur een een email naar [email protected], of vul het formulier hieronder in, en we komen spoedig bij je terug met meer informatie.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Voor Sweden Timber maakten we deze set met 2 natuurlijke geuren en mini bureau diffusers – zodat hun klanten zich ook op kantoor in het Zweedse bos wanen!

  Custom label relatiegeschenken of kerstgeschenken

  Groeikruid in de horeca of op kantoor

  Met Groeikruid maak je je omgeving natuurlijker, duurzamer en geuriger! Onze herbruikbare glazen zeepdispensers hebben in veel kantoren en restaurants de plastic wegwerp zeeppompjes vervangen. Via onze botanische blends kun je je ruimte – van praktijk tot hotelkamer – voorzien van een rustgevende, opwekkende, subtiele of bijzonder geur!

  Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] of via het contact formulier hierboven.

  Contact

  Telefoon: 0621902138
  [email protected]

  Witte Vlinderweg 9B, 1521PS Wormerveer, Nederland
  Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00

  Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.